Nyheder

27 februar 2018 | Resultater

Flotte resultater ved DMU

Lørdag:
Anton Juhl Seitzberg var den første i aktion lørdag kl.15:00 – Endda hans debut til de danske mesterskaber – hvor han sikrede sig en flot tredjeplads i sit heat på 800m distancen i tiden 2.19.79, hvilket rakte til en samlet 9 plads i aldersgruppen på distancen.
Efterfølgende var Rasmus Thornbjerg Klausen i spil på den korte 60 meter, hvor han med tiden 7:15 sek vandt sit indledende heat og sikrede sig en plads i finalen en time efter, hvor han løb 7:20 som rakte til en samlet 5. plads for aldersgruppen – hvilket er RIGTIG flotte resultater taget vores manglende træningsforhold i betragtning, sammenlignet med konkurrenterne.
Søndag:
Her debuterede Jason Overgaard i kuglestød i D17 aldersgruppen, hvor han leverede 3 solide stød over 8 meter! Det rakte samtidig til en ny personlig rekord med hele 75 cm! :O Ligesom det sikrede ham en samlet 12 plads i disciplinen!
Rasmus Thornbjerg Klausen var igen på spil søndag, denne gang på 200m distancen, hvor han med tiden 22.98 sikrede sig en 3. plads og dermed en podieplads blandt de 18-19 årrige drenge.
Martin Lindebjerg forbedrede sit sæsonbedste i længdespring og sprang sig til en flot 5. plads i det sidste forsøg i D19 længdespringskonkurrencen kl.16:50 med et spring på 6.21m – efter en lang togtur med afgang fra Holbæk kl.09.00 om morgenen.
Alt i alt må det siges at være en succes for Atletikforeningen Fremad Holbæks atleter!

Se resultaterne her