Træning

Rammerne for træning justeres løbende efter gældende coronaretningslinjer.

Børn 1-4 klasse

Kom og vær med til atletik og leg! Vi har det sjovt og hyggeligt, mens vi træner motorikken og prøver forskellige atletikdiscipliner som fx sprint, længdespring og boldkast.

I sommerhalvåret træner vi tirsdag 16:30-17:30 på stadion i Sportsbyen. I vinterhalvåret træner vi onsdag kl. 17-18 i seminariehallen/CSU. Der er ingen træning i skoleferierne.

Trænere: Laura Helmer og Jason Overgaard
For info: Kontakt Nanna Ferslev på 72481260

Børn over 10 år, unge og voksne

Træningen er differentieret og tager udgangspunkt i den enkeltes ambitionsniveau og fysik. Vi er opdelt i træningsgrupper. Nogle indgår kun i én træningsgruppe, andre i flere. Flere af træningsgrupperne består af både børn og voksne, så flere benytter sig af at børn og deres forældre kan træne sammen.

Træningsgruppe – alle atletikdisciplinerne

Denne træningsgruppe spænder bredt – fra 11 årige børn som synes længdespring er vildt sjovt, over ambitiøse unge mænd som kan løbe 400 meter på 52 sekunder til modne kvinder på + 40 som holder af fart og konkurrence.

Hvis du er over 10 og har lyst til at prøve atletik, så kom og vær med.

I sommerhalvåret træner vi på stadion i Sportsbyen tirsdag kl. 17:30 til ca. 19:15 og fredag kl. 16:30-18:30. Derudover er der mulighed for selvstændig træning.

I vinterhalvåret træner vi onsdag kl. 18-19:30 i seminariehallen/CSU og fredag kl. 16:30-18:30 på stadion og i klubhuset. Derudover er der mulighed for selvstændig træning.

Træner: Zlatko Zaharov
For info: Kontakt Zlatko Zaharov på 31933348

Træningsgruppe – for dem der løber lidt længere

Træningsgruppen er for dig som ubesværet kan løbe 5 km., men som gerne vil kunne løbe hurtigere. Efter fælles opvarmning løber vi intervaller på stadion. Intervaltræningen tilrettelægges så vi løber sammen, men på en måde, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes form. Det er effektiv og hård træning, hvor vi hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi træner på stadion i Sportsbyen hver tirsdag kl. 17:30-19 året rundt og så løber vi som regel en tur søndag kl. 8.30 i Brorfelde.

Træner: Peter Helmer
For info: Kontakt Peter Helmer på 40353921

Træningsgruppe – atletikfitness for alle over 18

Vi er et hold som favner bredt, så holdet er både for dig som gerne vil i gang med at lave motion og for dig som fx løber lidt selv. Vi har det til fælles, at vi synes, det er sjovest at lave motion sammen med andre. Derfor prioriterer vi også det sociale i form af fællesspisning, julefrokost mv. Selve træningen er med fokus på lette styrkeøvelser for hele kroppen, smidighedstræning og løbetræning. Træningen er differentieret så alle kan være med!

Vi træner på stadion i Sportsbyen hver torsdag kl. 17:30-18.30 året rundt, men når det bliver koldt laver vi noget af træningen indendørs. Og så træner vi søndag kl. 9-10 i Knudskoven.

Træner: Nanna Ferslev
For info: Kontakt Nanna Ferslev på 72481260