Træning

Sommer 2019

Fra uge 17 og frem

Børn 1-3 klasse

Tirsdag 16:45-17:45 – Holbæk Stadion

Kom og vær med til atletik og leg på og omkring Holbæk Stadion, med Laura Helmer og Jason Overgaard! Holdet hvor det både er sjovt og hyggeligt, mens vi prøver forskellige atletikdisicpliner.

13 år og op / senior

I perioden fra uge 17 og frem vil de faste træningsdage være tirsdag og fredag, med mulighed for ekstra selvstændig træning torsdag.

Tirsdag 16:45 – 17:45 – Holbæk Stadion
Nanna Freslev står inden nedenstående intervaltræning for “Atletik Fitness for voksne”, for at sikre den nødvendige styrke blandt intervalholdets deltagere. Træningen bliver en blanding af løb og let styrke.
Tirsdag 17:30 – 19:30 – Holbæk Stadion
Vores træning foregår i sommerperioden på Holbæk Stadion. Der er mødested i Klubhuset.
Her er fælles social opvarmning med løbetur, dynamisk udstræk, koordination og stigningsløb.
Peter Helmer m.fl. vil efterfølgende arrangere løbetræning.
Zlatko Zaharov vil stå for den tekniske træning.
Torsdag 17:30 – 18:30 – Klubhuset
Start op – motion i det fri for voksne
Holdet er for dig som gerne vil i gang med at lave motion og som synes, at det er sjovest at lave motion sammen med andre. Vi laver en blanding af korte løbeøvelser og lette styrkeøvelser for hele kroppen.
Vi træner udenfor – på og omkring stadion – så tag tøj på efter vejret.
Træner: Nanna Ferslev, tlf. 2982 6813, nannaf@post.tele.dk
Fredag 16:30 – 18:30 – Holbæk Stadion
Vi mødes igen i klubhuset. Zlatko Zaharov kommer og styrer træningen. Der vil igen være fælles opvarmning, dynamisk stræk, koordination og stigningsløb. Derefter deles vi i grupper og træner forskellige discipliner.

 

Efterår/vinter 2018/2019

Gældende fra uge 43

Børnetræning (1 til 3 klasse)

Onsdag 16:45 – 17:45 Holbæk Stadion

Atletik og leg er nu udendørs! Frem til Påske foregår træningen på Holbæk Stadion med Jason Overgaard og Laura Helmer, som I kender fra sommertræningen. Her er der hyggeligt og sjovt, mens vi prøver atletikdiscipliner og bliver udfordret på motorik.

13 år og op / senior

Tirsdag 17:30 Holbæk Stadion
Hele efteråret/vinteren er der – ligesom nu og på samme tid som nu – intervaltræning på stadion hver tirsdag med Peter Helmer.
Onsdag 17:00 – 19:030 Holbæk Stadion

Frem til Påske trænes der udendørs hvis vejret er til det. Alternativt rykker vi i hallen. Jens Peter og Nanna fungerer som reserve. HVIS Peter Helmer, Zlatko eller Jens Peter ikke er til træning, trænes der efter de programmer som Peter eller Zlatko har lagt til den individuelle. Alle der ikke har fast program kan koble sig på en af disse personerFredag 16:30 – 18:30 Klubhus/StadionInde eller udetræning med Zlatko Zaharov i klubhuset eller på stadion alt efter vejret. Tag altid tøj med til begge dele! Alle er velkommen, ung som gammel!

Start op – motion i det fri for voksne

Torsdag 17.30 – 18.30 KlubhusetHoldet er for dig som gerne vil i gang med at lave motion og som synes, at det er sjovest at lave motion sammen med andre. Vi laver en blanding af korte løbeøvelser og lette styrkeøvelser for hele kroppen.
Vi træner udenfor – på og omkring stadion – så tag tøj på efter vejret.
Træner: Nanna Ferslev, tlf. 2982 6813, nannaf@post.tele.dk