Træning

Børn 0-6 klasse

Vi træner de forskellige atletikdiscipliner samtidig med at vi prioriterer fællesskabet og det sociale. Holdet er både for børn der har lavet atletik i nogle år og børn for hvem atletik er helt nyt.

I sommerhalvåret træner vi tirsdag 16:30-17:30 på stadion i Sportsbyen. I vinterhalvåret træner vi tirsdag kl. 16.30-17.30 i seminariehallen/CSU. Der er ingen træning i skoleferierne.

Trænere: Andrea Toubroe Jørgensen og Annika De Richelieu med hjælp fra Noah Gudbjerg Boll.
For info: Kontakt Silje I. Kristensen på 61 60 97 11

Børn over ca. 12 år, unge og voksne

Træningen er differentieret og tager udgangspunkt i den enkeltes ambitionsniveau og fysik. Vi er opdelt i træningsgrupper. Nogle indgår kun i én træningsgruppe, andre i flere. Flere af træningsgrupperne består af både børn og voksne, så flere benytter sig af at børn og deres forældre kan træne sammen.

Træningsgruppe – alle atletikdisciplinerne
Denne træningsgruppe spænder bredt – fra børn som synes længdespring er vildt sjovt, over ambitiøse unge mænd som kan løbe 400 meter på 52 sekunder til modne kvinder på + 40 som holder af fart og konkurrence.
Hvis du er over 12 og har lyst til at prøve atletik, så kom og vær med!

I sommerhalvåret træner vi på stadion i Sportsbyen tirsdag kl. 17:30 til ca. 19:15 og fredag kl. 16:30-18:30. Derudover er der mulighed for selvstændig træning.

I vinterhalvåret træner vi tirsdag kl. 17:30-19:30 i seminariehallen/CSU og fredag kl. 16:30-18:30 på stadion og i klubhuset. Derudover er der mulighed for selvstændig træning.

Træner: Zlatko Zaharov
For info: Kontakt Silje I. Kristensen på 61 60 97 11

Træningsgruppe – for dem der løber lidt længere

Træningsgruppen er for dig som ubesværet kan løbe 5 km., men som gerne vil kunne løbe hurtigere. Efter fælles opvarmning løber vi intervaller på stadion. Intervaltræningen tilrettelægges så vi løber sammen, men på en måde, hvor der bliver taget hensyn til den enkeltes form. Det er effektiv og hård træning, hvor vi hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi træner på stadion i Sportsbyen hver tirsdag kl. 17:30-19 året rundt og så løber vi som regel en tur søndag kl. 8.30 i Brorfelde.

Træner: Søren Helmer
For info: Kontakt Søren Helmer på 51 74 18 27

Træningsgruppe – atletikfitness for alle

Vi er et hold som favner bredt, så holdet er både for dig som gerne vil i gang med at lave motion og for dig som fx løber lidt selv. Vi har det til fælles, at vi synes, det er sjovest at lave motion sammen med andre. Derfor prioriterer vi også det sociale i form af fællesspisning, julefrokost mv. Selve træningen er med fokus på lette styrkeøvelser for hele kroppen, smidighedstræning og løbetræning. Træningen er differentieret så alle kan være med!

Vi træner på stadion i Sportsbyen hver torsdag kl. 17:30-18.30 året rundt, men når det bliver koldt laver vi noget af træningen indendørs. Og så træner vi søndag kl. 9-10 i Knudskoven.

For info: Kontant Nanna Ferslev på 72 48 12 60