Nyheder

Eftertilmelding på en ny måde!

I samarbejde med DGI Tidtagning og Lap.io skal Atletikforeningen Fremad Holbæk benytte en ny form for eftertilmleding. Vi går forrest og er så vidt vi er informeret den første klub i Danmark der benytter denne form for eftertilmelding!

Eftertilmelding hjemmefra
Fra lørdag d.21/03-2015 kl.00:00 er det muligt at eftertilmelde sig hjemmefra på følgende link. Du kan altså stå op lørdag morgen og beslutte dig for, at du gerne vil løbe alligevel, og gå ind på linket og eftertilmelde dig hjemmefra og betale med dit betalingskort. Efter du har betalt dukker du bare op i klubben, og siger at du er eftertilmeldt og siger dit navn.
Eftertilmelding i klubhuset fra kl.13:00
I klubhuset står der en række computere, som skal bruges til eftertilmelding. Her indtaster du dine oplysninger og kan vælge at betale med kort, eller betale kontant.
Kontant betaling
Har du valgt knappen “Betal kontant” går du over og siger, at du er eftertilmeldt og ønsker at betale kontant. Du overrækker pengene og får et startnummer.
Kort betaling
Du betaler med kort ved computeren ved at indtaste dine oplysninger. Derefer går du over og siger du har betalt med kort. Vi slår dig op i systemet, og finder en kuvert til dig.

Vi håber at I vil tage godt imod det nye system, som på nuværende tidspunkt ser ud til at være fremtiden for eftertilmelding ved diverse motionsløb.

Vi ses lørdag!! 😀