Nyheder

Motionsløbet Holbæk Klassikeren – Efterår afsluttet

Kære deltagere og interesserede!

Vi nyder virkelig at se så mange glade og friske mennesker samlet på Holbæk Stadion en lørdag middag/eftermiddag! Det er simpelthen fantastisk! Vi har nydt at arbejde, opsætte og afvikle Motionsløbet Holbæk Klassikeren, som vi stadig vil kalde for årets hyggeligste løb! Hvis I har nydt det lige så meget som os, så har I haft en skøn lørdag!
Derfor håber vi at se Jer igen til foråret hvor vi kaster os ud i endnu en “Holbæk Klassiker”, i et forhåbentligt lige så skønt forårsvejr som vi havde i dag! 😀
På vegne af Teamet bag Motionsløbet Holbæk Klassikeren, formand Claus Riis & Atletikforeningen Fremad Holbæk vil vi gerne sige et stort tak fordi i kom, medbragte det skønne humør og gjorde dagen til noget specielt!
Vi ses igen til foråret! 🙂
(Der vil blive uploadet billeder på et senere tidspunk)

Resultater

Børneløbene:

5 kilometer

10 kilometer

1555501_822452834486179_3321139599841774779_n