Nyheder

25 januar 2014 | Arrangementer, Klubben, Resultater

Pallas Spelen – Aktive lørdag

I dag er der sket lidt af hvert! Uret ringede kl.06:30, og der morgenmad kl.07.00. Kl. 08:05 forlod vi hotellet, og ca 45 min. efter ankom vi til Atleticum – Malmö. Som nedenstående billed viser, har vi både snakket Dansk, Svensk, Norsk og Tysk idag 🙂

Pallas Spelen

Martin var igang fra kl.10:25 med sin 60 meter indledende, hvor han kom ind som nr. 2 i tiden 8.22 (PR). Derfra var han så heldig at gå videre til finalen, hvor han løb 8.25. Senere på dagen sprang Martin også længde, som eget udsagn beskriver: “Jeg er meget skuffet…” Til Pallas Spelen fik Martin en medalje, dog for en 5. plads i længdespring.

Pallas 5. plads

Lucas løb 1.500 meter kl.15:05. Fra start placerede han sig lige bag den førende. Lucas hængte på hele vejen, men på sidste rundt trak den førende fra. På trods af en flot slutspurt fra Lucas, lykkedes det ikke at overhæle den førende. Lucas endte på en samlet 5. plads. Havde han løbet blot 1 sekund hurtigere havde han fået en 3. plads. Lucas løb i tiden 4.31,3, hvilket er en pæn PR. Lucas tog hjem her til aften “I et nattog”. Vi fra Malmö siger tak for dit selvskab Luke!

Nattog

Nicolaj var først i aktion kl.17.00. Han påbegyndte opvarmningen under Martins længdespring. Også Nicolaj satte en personlig rekord med stødet 8,61, hvilket er et pænt resultat taget i betragtning af “stående stød”. Nicolaj har efter længere overvejelser besluttet sig for at satse 100 % på kuglestød, og overvejer nu kraftigt at lære rotationsteknik.

På vej til Pallas

Personligt syntes jeg(Mike) at det er vildt fedt at være i gang igen uden skader osv. Jeg var i aktion kl.12:50 hvor jeg løb indledende 60 meter som MS (Mand Senior). Det blev desværre ikke til nogen personlig rekord fra min side, men derimod en beskæftigelse på at benene stadig fungerer. Jeg løb min 60 meter i tiden 7.49, og gik dermed ikke videre til finalen. Finaleheatet blev vundet i tiden 06.73. I morgen venter 200 meter i senior gruppen, hvor blandt andet Nick Ekelund-Arenander (EM deltager på 400 meter) også stiller op.

Mike Andersen – 60 meter indledende

Dagens resultater kan findes her