Nyheder

LM inde 2013

Med Fremad til LM i Aarhus
Vi startede dagen med at mødes hos Sandal’erne med højt humør. Så tog vi færgen til Aarhus, landede kl. 19 på vandrehjemmet og fik læsset vores ting af, så vi hurtigt kunne komme ud og spise. Vi var godt sultne, da vi landede på Det Grønne Hjørne. Der var god mad og hyggeligt og der kom hurtigt en fødselsdagssang for mor/Ulla/sekretær. Og allerede dér var det mega fedt at være på tur og stævne med jer. Lidt efter besluttede de unge, at gå en tur op og ned af Strøget, og håbe på at vi ikke blev slået ned og det gjorde vi heldigvis ikke. Bagefter kørte vi hjem og skulle i seng, men for nogle af os blev den lidt over kl. 23 før alle sov!
Da vi landede i hallen næste morgen, var der god stemning rundt omkring. Jeg hyggede mig meget i vores ”camp” – der var kortspil og tæpper. Disciplinerne begyndte, og folk begyndte at varme op. Folk gik rundt for, at heppe på andre. Vores discipliner gik rigtig godt og vi fik mange medaljer med hjem. Jeg synes, at vi kan være stolte af vores resultater. Der var fantastiske præstationer, synes jeg. Efter en vild 800 meter var slut, pakkede vi stille og roligt sammen og gik ud til bilerne og gjorde os klar til Mc Attack. Over 1000 kr. betalte vi for alle Fremad’erne. Men klokken var også 22, så vi var ret sultne. Vi fik spist færdigt og næste stop var Holbæk. Det var virkeligt været et fedt, hyggeligt og sjovt stævne!
Hilsen Anders

Fremad hev i alt 4 guldmedaljer med hjem. Dea Sandal vandt to, den ene med pr på stangspring med 2.30, den anden i 60 meter hæk med tiden 11.05. Martin Lindebjerg fik, med mange gode resultater, bl.a. sølvmedalje i længde med et spring på 4.43 og en guldmedalje på 60 meter hæk med tiden 11.02.
Kvindernes 800 meter var en Fremad-kamp, med deltagerne Karina Rasmussen, Karina Helmer og Lisbeth Weise. Deres tider lå tæt, hvor guldet gik til Karina Rasmussen med 3.01.09, sølv til Lisbeth med 3.03.22 og bronze til Karina med 3.07.62.
Alle de mange andre gode resultater kan ses på her

Truppen til LM inde 2013

Truppen til LM inde 2013