Nyheder

5 november 2012 | Arrangementer, Resultater

Holbæk Klassikeren 2012 & Resultater

Endnu engang et succesrigt arrangement for Fremad Holbæk – vores Holbæk Klassiker forløb fantastisk med 146 løbere. Alt lovede godt lørdag eftermiddag, da de 21 børn blev sendt af sted på deres 1,5 km løb; det var et dejligt efterårsvejr og Fremads nye klubhus duftede af kage.
Udover børnene, var der 40 10 km løbere og hele 85 løbere på de 5 km. Udover det nye klubhus havde vi chip-tidtagning for første gang på vores Klassiker, masser af kage, søde frivillige på ruterne og i køkkenet, samt gode præmier. Børneløberne var hurtigt friske igen efter deres løb og var resten af dagen flittige med at bringe vand til de færdige løbere og sælge julekalendere til de fremmødte. Derudover var der masser af leg i det endnu ikke færdige styrkerum og på græsarealerne omkring klubhuset.
5 km blev vundet af de tidligere Fremad-medlemmer Louise Brasen, 19.07, og Emil Rye Wøhlk, 17.12, mens 10 km vinderne var Michael Jeppesen, 33.43, og Pia Lauritsen fra Elmely Løbeklub, 42.47. På børneløbet var alle vindere, og alle fik medaljer. 
En stor tak til Peter Nielsen og Søren Brasen som har ydet en enorm indsats for Klassikeren. Dette omhandler bl.a. reklamering for løbet og for at få skaffet præmier dertil.
Vi glæder os allerede til næste Holbæk Klassiker, marts 2013, hvor vi satser på at slå deltagerrekord med 200 løbere!

Resultater
Børneløb Klassikeren
5 Km Klassikeren
10 Km Klassikeren