Split – Kroatien

I samarbejde med Korsør AM & Zlatko
Velkommen til Kroatien. 1493233_529651190478620_5701686851426665537_nTræner du seriøst og ønsker at opnå gode resultater? Så er træningslejren i påsken lige noget for dig! Træningslejren foregår i Kroatien Split, hvor Korsørs cheftræner Zlatko Zarahov står for al træning.
Hvorfor?
Vi tager sydpå for at blive klar til udesæsonen. Grundet det kolde vejr i Danmark er der vigtige elementer i træningen vi undgår for at forhindre skade. Ved at tage sydpå får vi mulighed for at træne disse elementer, så vi er “tip top” klar til udesæsonen starter. Vi tager altså ikke derned for at se på seværdigheder, shoppe, eller andet spas. Der trænes som standard 2 gange dagligt på Stadionet i Split, afbrudt af en tur tilbage til hotellet for at få mad og søvn(tro mig, man bliver udkørt, men det er fedt!). Der er morgen, middag og aftensmad inkluderet på hotellet hvor vi bor.
Hvordan?
Vi flyver til Split, Kroatien, enten sen aften eller tidlig morgen (hvor biletterne er billigst). Zlatko går meget op i at turen ikke bliver for dyr for os aktive atleter. Zlatko taler flydende kroatisk og kender forskellige mennesker dernede, der ofte gør det muligt at hente nogle fordelagtige tilbud. Morgen, middags og aftensmad er inkluderet i prisen. Alt andet (Chokolade, slik, sodavand eller lign.) må man selv købe.
Hvornår?
Datoen varierer selvfølgelig fra år til år og vil blive opdateret. Normalt foregår træningslejren i Påskeferien. Vi tager afsted så hurtigt som muligt når ferien er startet, og kommer hjem igen den sidste søndag i påskeferien. Flyveturen tager ikke mange timer.