FysioDanmark Holbæk

Fremad Holbæk har en klubaftale med FysioDanmark Holbæk Sportsklinik på Sports Alle 5B 100 m fra stadion.

Sportklinikken ligger lige rundt om hjørnet fra vores atletikstadion!

Holbæk Sportsklinik tilbyder gratis fysioterapeutisk vejledning hos deres sportsfysioterapeuter, samt sportsfysioterapi og træning til rabatpris, for atletikklubbens medlemmer.

Har du fået en sportsskade? Så udfyld skadeformularen på sportsklinikkens hjemmeside og du vil blive kontaktet af en sportsfysioterapeut for gratis vejledning.
Du kan også booke en tid direkte i sportsskadestuen, hvor du får undersøgelse og vurdering af skaden, samt en plan for det videre forløb.
Sportsskadestuen er gratis for atletikklubbens medlemmer.

Er der behov for fysioterapeutisk behandling tilbydes, dette til en ”all inclusive” pris, hvor tillægsydelser som eks. ultralydsscanning eller shockwave er inkluderet i prisen for atletikklubbens medlemmer.

Vil du gerne træne med vejledning fra sportsfysioterapeuter? Holbæk Sportsklinik tilbyder klubrabat på medlemskab af træningscenteret, til kr. 199,- /mdr. samt gratis oprettelse samt rabatpris på instruktion af deres sportsfysioterapeuter.

Du kan læse meget mere om klubaftalen på sportsklinikkens hjemmeside, hvor Fremad Holbæk har sin egen underside, hvor aftalen er beskrevet www.holbaeksportsklinik.dk/fremad

Du kan selvfølgelig også ringe til FysioDanmark Holbæk Sportsklinik på 50 12 80 80