Nyheder

25 juli 2018 | Træning

Nyt BØRNEHOLD – Opstart 14. august

Nu starter vi et børnehold op, hvor der er plads til både leg og atletik. Holdet er for børn i 1 klasse til og med 3-4 klasse. Trænerne er Laura Helmer og Jason Overgaard. Vi går efter at det skal være sjovt og hyggeligt samtidig med at vi prøver de forskellige atletikdiscipliner.

Børneholdet træner hver tirsdag kl. 16:45-17:45 frem til efterårsferien. Første træning efter sommerferien er tirsdag den 14. august. Efter efterårsferien regner vi med at få træningstider om onsdagen kl. 17-18. Og når sportsbyen står klar håber vi at kunne træne hver tirsdag – både sommer og vinter.

OBS: Vi skal have etableret en backinggroup af 2-3 forældre, som kan træde til som trænere, hvis Jason eller Laura er forhindret. Kontakt Nanna Ferslev på 29826813, hvis du har lyst og mulighed for det. Og sæt kryds i kalenderen tirsdag den 4. september kl. 16:45-17:45, hvor der er møde for børneholdets forældre.