Nyheder

Fremad viser farver

Tølløse Slotsløb d.31/05
Lucas Balling var kun 5 dage efter sejren til Motion Skarresø på banen igen til Tølløse Slotsløb, hvor også Hjalte Dalskov var til start. Begge viste fremads farver frem på flotteste manér med nogle flotte placeringer og flotte tider. Hjalte løb 2 løb (som vi kender ham bedst). Hjalte løb først en 2,64 km børnerute, i tiden 11:10, hvilket sikrede ham en 2. plads. Hjaltes søster Liva Dalskov var også til start og formåede også at få en 2. plads i pigernes 2.64 km, så der var et søskende par på skamlen! Hjalte løb også med på 5,25 km ruten(som dog af flere løbere blev opmålt til 4.99km), i tiden 22:47, hvilket sikrede ham en rigtig flot 6. plads. Taget i betragtning af at 5.25 km. var et voksenløb er det en rigtig flot præstation. Lucas Balling tog sin 2. sejr i den uge, og vandt distancen for herre i tiden 19:06, hvilket man også må sige er en yderst flot præstation! Super flot af Jer begge! I formåede at vise klubfarvne frem i de fantastisk flotte naturomgivelser omkring Tølløse Slot.

Frederiksberg Natløb

Martin Thornbjerg Klausen var til start til Frederiksberg Natløbd.5. juni, hvor starten gik så sent som kl.22:00. Løbet foregik på Frederiksberg, og bragte både løberne gennem Zoo og Søndermarken. Martin slutter på en 6. plads i den flotte tid 17:46. Endnu et pragteksemplar fra Atletikforeningen Fremad Holbæk.

Fjordsti-Løbet

Til Fjordsti-Løbet blev fremads farver også vist frem! Her var Jacob Balling på banen for at vise hvem der kan! Jacob vinder 5,5 km. i tiden 21:39! Super flot løbet af Jacob! Yderligere havde vi også Jens Peter Jensen til start. Han var godt nok tilmeldt som “EUC Nordvestsjælland”, men vi ved jo alle godt, hvem han rent faktisk løber for! JP slutter i tiden 33:57!