Nyheder

28 april 2015 | Ikke kategoriseret

Fremad Holbæk – Opgavefordeling – TV ØST

Kære alle

VIGTIG OPLYSNING!!!

Her er alle oplysningerne til jer hjælpere ved TV Øst løbet. Der er opgaver torsdag, lørdag og søndag

Der er flere af jer som har 2 opgaver – læs derfor ALT igennem. Specielt jer der skal møde kl. 6.00

Vi har vedhæftet 2 filer!!
Den første fil viser alle navne og telefonnumre – Fremads hjælpere en GULE, HLMK hjælperne er BLÅ – find jeres navne, se hvem der er ansvarlig (det er jeres kontaktperson). ALLE vejvisere har et nummer til venstre for jeres navn. Det nummer refererer til vejviserposten på løberuterne. Se derfor RIGTIG godt efter hvor I skal være, så vi sikrer at I viser løberne korrekt (der er cykler forrest på løbene – og de tre der cykler kender ruterne).
Ved ALLE vejkryds er der Politihjemmeværnet udstationeret for at regulere trafikken. Her er det MEGET vigtigt at I sikrer at løberne følger JERES vejvisning! Alle andre steder skal I sikre at fodgængere, cyklister, hundeluftere osv. passer på – samt at I viser korrekt vej.

ALLE Fremads hjælpere bedes give besked til Carl når denne besked er modtager (mail bauschke@mail.dk eller sms 28742525) så vi er HELT sikre på at alle 58 hjælpere kender deres opgave.

Der er tilmeldt ca. 2300 løbere (de 1100 løber 5 km), så med lidt held kommer vi op på 2500 deltagere – det bliver fantastisk!

Dokumenter

Hjælpedokument
TV Øst Løber hjælper oversigt med telefonnummer