Nyheder

22 april 2015 | Klubben, Sociale aktiviteter

Besøg fra Italien

Hej alle Fremad medlemmer!

Efter længere tids planlægning er det lykkedes at få et samarbejde med den italienske atletikklub Atletica Valle Di Non E Solo. Klubben er beliggende i det nordlige Italien i bjergene. Se vedhæftede billede.

Formålet med samarbejdet er selvfølgelig at drage nytte af deres træning og metoder, samt skabe ny inspiration og motivation til vores klub. Derudover ligger der også den sunde konkurrence og erfaringsudveksling, samt læring af en anden kultur – og ikke mindst at skabe ny venskaber.

Planen er at Fremad Holbæk tilsvarende skal besøge Italien engang i 2016, dato er endnu ikke fastlagt. (Jeg har været der og træne – det er et super charmerende område og et rigtig godt stadion tilknyttet klubben (8 baner og godkendt til VM), så man kan godt glæde sig allerede)

I forbindelse med besøget fra Italien har vi brug for jeres hjælp!

Klubben Atletica kommer med ca. 12 deltagere i alderen var 15-17 år fra mandag d. 31 august 2015 til mandag d. 7 september 2015, og vi har lovet at de kan bo gratis hos en værtsfamilie i de dage de opholder sig. Planen er at de skal bo mindst 2 sammen hos hver værtsfamilie. Rent praktisk og logistisk er det bedst, hvis værtsfamilien bor i Holbæk således at de forholdsvis nemt kan komme til og fra atletikbanen/klubhuset.

Klubben Atletica vil bruge meget tid om dagen på kulturelle besøg rundt om på Sjælland, men de skal selvfølgelige også træne selv på stadion og ikke mindst sammen med os. De vil derfor formentlig ikke være ret meget hjemme hos værtsfamilierne andet end ved overnatning. Klubben har deslige planlagt at de vil spise aftensmad sammen i vores klubhus, formentlig også med en del af vores udøvere. Mere omkring disse praktiske ting vil der komme, når vi nærmer os besøget.

Som det ser ud lige nu skal vi bruge ialt 6-7 værtsfamilier. Flere har allerede meldt sig, men vi mangler stadig 2-3 værtsfamilier. Man kan sagtens melde sig til at modtage flere end 2, dette er helt frivilligt. Men vi ser helst, at de er mindst 2 sammen, dette mest af hensyn til deres manglende engelskkundskaber og alder. Det vil være en stor fordel, hvis I har børn i samme aldersgruppe og som også er aktive i klubben.

Så skulle du have lyst til at hjælpe til, så meld venligst retur til undertegnede. HUSK vi hjælper dem her i DANMARK. DE vil helt sikkert også hjælpe os i Italien.

På forhånd tak.

Mvh.
Martin Thornbjerg Klausen og
bestyrelsen i Fremad Holbæk Atletikforening