Nyheder

6 marts 2015 | Arrangementer, Resultater

DM i alle aldersgrupper

Lad os starte kronologisk!

Gerda Ribjerg

Igen har Gerda været på spil til et af diverse veteranstævner. Denne gang var det DM for Veteraner i Hvidovre, d.01/03. Her vandt Gerda Veteranguld i kuglestød med et stød på 11.35, hvilket er over en meter fra 2. pladsen til stævnet, og ½ meter fra hendes egen Danske & Nordiske rekord for aldersklassen. Det er mindre end en måned siden Gerda sidst stødte kugle i Hvidovre, hvor hun slog den tidligere Nordiske rekord. Stort tillykke med guldet!

DM-Ungdom

I løbet af lørdagen tager Rasmus Aalund og Martin Lindebjerg afsted til Skive, som igen i år arrangerer de danske mesterskaber for ungdommen. Det var ellers meningen at klubkammeraten Rasmus Thornbjerg også skulle have været afsted(både på 60 & 200), men han må desværre side over denne gang med en brækket tå. Bare rolig min ven, din tur skal nok komme!
Både Aalund og Lindebjerg skal i aktion søndag. Aalund skal løbe 60 meter indledende 09.25, mens Martin springer længdespring kl.10.10
I ønsket alt muligt held og lykke til stævnet! Vi hepper på Jer!
Følg dem ved at klikke her.