Nyheder

31 januar 2015 | Klubben

Ny formand

Kære Fremad’er.
Som du måske har hørt, stopper min tid som formand og Ulla’s som sekretær i Fremad ved generalforsamlingen i marts. Det har været 3 fantastiske år og vi har nydt at være en del af Fremad i de år. Men Ulla og jeg har også indset, at vores engagement i Fremad er dalet efter at Asta og Anders det seneste år har været væk fra atletikken. Vi syntes derfor, at det er på tide, at der kommer nye kræfter til, med en tættere tilknytning til træningen og dagligdagen i klubben. Vi er sikre på, at Fremad vil forsætte den gode udvikling med den solide og velfungerende gruppe af aktive vi har nu. Vi kan kun opfordre andre til at gribe chancen for at være en del af en meget velfungerende bestyrelse og atletikforening.

Med venlig hilsen
Claus Riis