Nyheder

18 oktober 2014 | Klubben, Sociale aktiviteter

Allan Hellum takker

Som i måske ved tabte Atletikforeningen Fremad Holbæks kuglestøder, Allan Hellum, en kugle ned over sin ringefinger til en tirsdagstræning. Dette resulterede i at Dea Sandal måtte køre Allan på hospitalet hvor de desværre så sig nødsaget til at fjerne den yderste del af denne. Derfor blev det besluttet at samle en sum penge sammen, som skulle bruges på en lille trøstegave for at vise vores sympati med Allan!
Lørdag d.11/10 tog Dea, Nicolaj, Mike & Silje derfor i byen for at købe en gave til Allan? Men hvad køber man egentlig til en kuglestøder?? Mange idéer blev vendt, men resultatet faldt på en æske chokolade fra Frellsens og et par flasker Australsk vin fra Vinoble. Hermed mente vi at den svære del af opgaven var klaret, indtil vi kom i tanke om at vi ikke vidste hvor Allan boede 🙂
Det blev lidt af en opgave, da Jens Peter ikke tog sin telefon! Vi forsøgte at kontakte de forskellige personer som måske vidste hvor Allan boede. Et tip sagde Godthåbsvej. Så Godthåbsvej blev løbet igennem, og der fandt vi også en Allan. Han hed dog ikke Hellum, men da Allan skulle bo på Godthåbsvej måtte det jo være der han boede. Der var dog ingen hjemme (til alt held) da slet ikke var der Allan Hellum holder til.

Gruppen gik tilbage til klubhuset og lavede popcorn mens de ventede på at få et opkald fra en anden kontaktperson. Jens Peter ringede til Dea og vi fik forklaret hvor Allan rent faktisk boede. Allan var dog på arbejde, og kunne derfor ikke tage imod gaven. Det kunne hans kone dog, og følgende svar findes ny på tavlen i klubhuset!

10728652_10202599197332133_684871709_n