Nyheder

29 september 2014 | Klubben, Resultater, Sociale aktiviteter

Greve Afslutningsstævne 2014 + ændring i fotogalleriet

Årets sidste store udestævne fandt sted denne weekend i uge 39 på Greve Stadion, hvor der blev præsteret på bedste vis! Mia Werling fik desværre få dage inden konstateret skinnebensbetændelse, og måtte derfor melde afbud på både 800m og 1500 meter.
Generelt er der rigtig mange fine resultater når forholdene tages i betragtning. Især skal nævnes Gerda Ribjerg der endnu engang sætter ny veteranrekord i hendes aldersgruppe med et stød i kugle på 12.20, mens vores nye deltager Hjalte Dalskov fra 2005 løber 600 meter i en rigtig flot tid af 2.01.65 hvilket sikrer ham en 2. plads til stævnet. Dea Sandal vinder alt hvad hun rør ved og sikrer en række guld medaljer på 100 hæk, 100m og 200m. Silje Ingemann skal også nævnes selvom hun ikke var tilfreds med sit resultat i højde, men da det er første stævne længe, er Fremad tilfreds med resultatet! Sofie Damgaardklarer sig også rigtig godt. Hun har ikke været helt på toppen på det sidste og har været ramt af sygdom. Sofie Damgaard henter mere og mere ind på Dea Sandal, og fremtidigt kan der blive skarp konkurrence mellem dem, men selvfølgelig på venligt plan 🙂 En interessant udvikling, og 2 mulige træningspartnere! Rasmus Aalund løber et par stabile 100 metre, og kvalificerer sig til finalen, og får en samlet 5. plads. Rasmus Thornbjerg løber en formidabel 200 meter (desværre med for meget vind), og får en samlet 5. plads i tiden 25.13 w:+2,3. Alexander Bæktoft der nu kun løber længere distancer kastede sig ud i en 800 meter. Grundet manglende intervaltræning havde han problemer med at holde det høje tempo, og var faktisk slet ikke forpustet da han kom over stregen 😀 André Skovshoved Justesen, der har stødt over 11 til træning støder 9.12 i kugle, og er dermed ikke helt tilfreds med sit resultat. Personligt(Mike Andersen) løber jeg 11.53 og 23.91, så igen i år ligger jeg meget stabilt. 2xsygdom inden for den sidste måned kombineret med søvnunderskud gør at jeg hurtigt rammer muren desværre!

Vi har taget nogle få billeder, herunder er et rigtig godt billede af pigerne med superløberen Hjalte! 🙂
e
Klubresultaterne kan findes her
Den samlede resultatliste ligger her
Det lille billedgalleri fra stævnet kan findes her

Medalje samling:

Guld medaljer:
Dea Sandal – K
100m hæk
100m
200m
Gerda Ribjerg – K50
Kugle (veteranrekord)
Sølv medaljer
Hjalte Dalskov – D9
600m
Mike Andersen – M
100m
Bronze medaljer
Mike Andersen – M
200m
Silje Ingemann – P17
Højde
Sofie Damgaard – P17
100m

OBS!
Hvert billedalbum under “fotogalleriet” er blevet omdøbt så årstallet står først i sætningen, så alle 2014 billeder fx står sammen!