Nyheder

23 august 2014 | Resultater, Sociale aktiviteter

Dag 3 – Martins B&U udtagelsestur

Lørdag morgen var vækkeuret sat til kl 6. En hurtig morgen mad og nogle korte beskeder blev givet inden vi skulle køre ud til stadion. De første stangspringere skyndte s at få krydset af, da både afkrydsning og callroom er strengere end andre discipliner. Der blev uddelt start numre til de fleste, mest dem med discipliner på dagen. Da der var udsigt til næsten 10 timer på stadion uden at lave noget, startede jeg med en lille lur. Man sover ikke fantastisk godt på sten, så følte mig lige så smadret efter. Der blev præsteret mange gode resultater og mange fik top 3 placeringer. Der blev heppet på alle og der var rigtig god stemning i lejren. Der blev udleveret stævne trøjer til alle aktive som stævnet skred frem og der var tilmed en gratis is til hver. Efter de sidste lange løb gik turen hjemad. Det var dejligt at spise aftensmad efter en lang dag og få fyldt depoterne op. Imorgen står den på at skulle tidligt op og pakke. Jeg håber på en god konkurrence, hvor jeg satser på en finale plads og måske en klubrekord. Det finder vi ud af i morgen. Jeg springer kl 10.30 og stævnet kan livesteames på dette link