Nyheder

4 september 2013 | Arrangementer, Resultater

DM veteran

I weekenden d. 24.-25. August blev der afholdt DM for veteraner på Hvidovre station. Fra Fremad Holbæk deltog Gerda Ribjerg i Kuglestød for kvinder 50-54 år, og hun vandt konkurrencen med et stød på 11.53 m. I samme aldersgruppe hos mændene vandt Allan Hellum kuglestød med et stød på 13,72 m. – 7 centimeter foran nummer 2. Hos kvinder 30-34 år deltog Tenna Andreasen på 100 m., som hun vandt i tiden 14.15. Der var desværre ikke så mange kvindelige deltagere i de første aldersgrupper, så i flere af øvelserne var der 1-2 deltagere. Vejret var godt, og der var en god og afslappet stemning på stadion. Der blev klappet og heppet ved de forskellige konkurrencer, og det kan klart anbefales at tage afsted til et vetaranstævne – også selvom formen ikke er hvad den har været.

Guld ved DM for veteraner

Guld ved DM for veteraner